Motorrijschool De Vrenken

Motorrijschool De Vrenken

Geschiedenis van De MotorRijschool
Motorrijschool Groeneveld is opgericht door Frits Groeneveld, die al meer dan 20 jaar als motorinstructeur diverse (voortgezette) motoropleidingen verzorgt.
Door de manier van lesgeven en de kwaliteit van de aspirant-motorrijder die daar uit voort is gekomen, is de motorrijschool uitgegroeid tot een motoropleidingscentrum die een landelijke erkenning geniet.

Door specialisatie is er gedurende de laatste jaren een scheiding ontstaan binnen het opleidingscentrum van de motorrijschool door, sinds jaren de vaste motorinstructeur Roel Vrenken, en de voortgezette rijopleidingen door Frits Groeneveld.
Deze specialisatie heeft er uiteindelijk toe geleid dat met ingang van 1 juni 2004 de motorrijschool is overgenomen door Roel Vrenken die is gestart op een nieuwe locatie aan de Watermanstraat 76, op het bedrijvenpark Noord in Apeldoorn onder de naam
"De MotorRijschool" Vrenken.

Hobby
Voor 90 % van de motorrijders is het motorrijden een hobby. De rest van de motorrijders zijn professionals, vrijwel altijd uit hobby geboren. Dit geldt zeker voor Roel Vrenken, eigenaar van De MotorRijschool Vrenken. Hij is pas op relatief late leeftijd begonnen met motorrijden, wat hem zo heeft aangegrepen, dat hij vrij kort na het behalen van zijn motorrijbewijs aan de opleiding tot motorrij-instructeur is begonnen.

Instructeurs
De instructeurs René Jansen en Henk Oosterbroek, eveneens sinds jaar en dag verbonden aan Groeneveld Rijopleidingen, blijven op freelance basis werkzaam voor De MotorRijschool. Om de kwaliteit van de opleidingen te kunnen blijven waarborgen, worden de instructeurs regelmatig bijgeschoold m.b.t. de nieuwste ontwikkelingen. D.w.z. praktisch, theoretisch en de wettelijke regelingen.

De instructeurs van De MotorRijschool Vrenken zijn ervaren, praktijkgerichte instructeurs die niet alleen de CBR-eisen overbrengen, maar met het oog op de toekomst de juiste praktijkgerichte informatie verstrekken. Immers: werken aan verkeersveiligheid geldt voor iedereen, zeker voor opleiders.

Erkende Kwaliteits Rijscholen
Wij zijn aangesloten bij Erkende Kwaliteits Rijscholen. Een Erkende Kwaliteits Rijschool voldoet aan de eisen die Rijbewijs.pagina.nl stelt aan rijscholen. Eisen die kwaliteit garanderen voor u als consument. Immers Rijbewijs.pagina.nl en Erkende Kwaliteitsrijscholen is er voor u als consument.

Services

  • Alleen op afspraak
  • info@.demotorrijschool.nl

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De rijschoollessen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Motorrijschool De Vrenken
Watermanstraat 76
7324AK Apeldoorn

+31 (0)55 5423282

Deel deze pagina

Motorrijschool+De+Vrenken img