Dekker Auto en Motorrijschool

Dekker Auto en Motorrijschool

Autorijschool Dekker in Nijverdal biedt u auto- en motorrijlessen. Momenteel bestaat Rijschool Dekker uit 4 instructeurs die vol enthousiasme jou willen helpen op weg naar het rijbewijs. Wij willen ervoor zorgen dat jij een veilige verkeersdeelnemer wordt! Met een dosis ervaring helpen we jou om in je eigen tempo veilig wegwijs te worden in het drukke hedendaagse verkeer. Aangezien het praktijkexamen niet gebonden is aan het ’alleen in de stad rijden’, zul je behalve in Almelo ook in veel omliggende plaatsen rijden in deze regio, zowel binnen de bebouwde kom als ook de buitenwegen en natuurlijk auto(snel)wegen.

Sinds juli 2007 zijn we in het bezit van drie lesauto’s van het merk Seat Leon Sport, met een 1.9 TDI motor. Een zeer moderne, prettige, overzichtelijke, maar natuurlijk ook veilige, lesauto. Elektrische ramen en spiegels, stuurbekrachtiging, cruise control, stoel en stuur in hoogte verstelbaar, airbags, airco en natuurlijk voorzien van de nieuwste technische hoogstandjes. Kortom: een auto die het lessen voor iedereen aangenaam maakt.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Dekker Auto en Motorrijschool

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Dekker Auto en Motorrijschool

  • Tussentijdse toets
  • rijlessen
  • theorie examen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De rijschoollessen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dekker Auto en Motorrijschool
van den Bergsweg 32
7442CK Nijverdal

+31 (0)548 612057

Deel deze pagina

Dekker+Auto+en+Motorrijschool img